Ricky Martin (50) ontkent seksuele relatie met zijn neefje (21) te hebben

Ricky Martin (50) ontkent seksuele relatie met zijn neefje (21) te hebben

Een bizar verhaal.

Vorige week verscheen er een heftig bericht over Ricky Martin (American Crime Story). Hij zou er een seksuele, romantische relatie op zou nahouden met een aangetrouwde neef. Volgens de advocaat van de bekendheid is daar echter helemaal niets van waar.

"De persoon die hem beschuldigt van deze zaken worstelt met zware geestelijke gezondheidsproblemen", reageert Martins advocaat, Marty Singer, tegenover Deadline.

"Ricky zou nooit een romantische of seksuele relatie aangaan met zijn neefje. Dat dit nu wel wordt gesuggereerd is niet alleen onwaar, maar walgelijk".

'Zoek hulp'
De advocaat van Martin laat verder weten te hopen dat het desbetreffende familielid snel professionele hulp krijgt.

"Verder kunnen we niet wachten op het moment dat een rechter naar de feiten in deze zaak gekeken heeft en deze in de prullenbak gooit".

Zware aantijgingen
Martin kreeg vorige week een tijdelijk gebiedsverbod opgelegd nadat iemand aangifte tegen hem had gedaan voor huiselijk geweld.

Al snel gingen er geruchten rond op het internet dat het zou gaan om een 21-jarige neef van de zanger. De twee zouden een relatie met elkaar hebben gehad en nu deze is verbroken zou Martin zijn neef blijven stalken.

De bekendheid ontkent dus alle aantijgingen.

NieuwsFilm

meest populair