Blote Emma Thompson werd door politie als naakte inbreker gezien

Blote Emma Thompson werd door politie als naakte inbreker gezien

Emma Thompson, al 63 jaar, over ouder worden en het beeld dat daarbij ontstaat

Emma Thompson, al 63 jaar, vertelt naar aanleiding van het ouder worden over haar uitstapjes naar haar stukje grond in Schotland, waar zij in alle rust in de natuur kan verblijven. Zij vertelt dat een politieagent aan de deur kwam om te waarschuwen voor een mogelijk naakte inbreker op haar stukje grond.

Zij zegt levendig:
"Ik zag meteen in gedachten een naakte man met een bijl achter een boom staan. Erg angstig. Dus vroeg ik: Waar dan? Bij de rivier overdag, antwoordt de agent. Vraagt mijn dochter: Was jij daar niet vandaag?"

"Op het moment dat ik mij realiseer dat ik naakt bij het water ben gespot, zie ik hetzelfde begrip bij die agent ontstaan. Ik weet zeker dat hij aan zijn collega's heeft gemeld, dat ik aangezien werd voor een naakte man. Omdat mijn borsten door het ouder worden zo laag hangen, dat zij worden aangezien als testikels."

Geweldige carrière
Emma Thompson heeft een geweldige carrière met mooie films. Zij won verschillende prijzen voor door haar neergezette karakters. Ook is zij een goede scriptschrijver. Zo kreeg zij een Oscar én een Golden Globe voor het script van Sense and Sensibility. Iets dat nog geen enkele acteur wereldwijd gelukt is. Toch kijkt zij nooit haar films terug. Zij bekent:

"Ik vind dat ik die rollen beter had kunnen spelen. En ik vind het verschrikkelijk naar mijzelf te kijken. Het is omdat ik ouder word, denk ik. En naar een jongere versie van mijzelf kijk. Dat is ook raar om te doen, als je daarover nadenkt."

Nieuw script
Binnenkort wordt een door haar aangepaste script van de musical Annie uitgevoerd. Het is speciaal geschreven voor Willow Smith, de dochter van Will Smith en Jada Pinkett. De muziek wordt geregeld door Jay-Z.

Het interview laatst in The Jonathan Ross Show vind jij op YouTube en hieronder.



NieuwsFilm

meest populair