Channing Tatum pakt grote scifi-rol naast Scarlett Johansson

Channing Tatum pakt grote scifi-rol naast Scarlett Johansson

Ergens komende jaren is deze film te zien op Apple TV+.

Volgens Deadline heeft 21 Jump Street-ster Channing Tatum zich officieel gemeld om samen met Scarlett Johansson te spelen in de aankomende ruimterace-film Project Artemis van Apple Studios.

Tatum zal oud Captain America-acteur Chris Evans vervangen voor de hoofdrol. Door het vertrek blijft de reünie tussen Evans en Johansson dus achterwege. Evans besloot de opvallende film te verlaten vanwege agendaconflicten met zijn aankomende films Pain Hustlers en Big Red One.

Daarnaast neem Arrowverse-maker Greg Berlanti (Love, Simon) plaats in de stoel van de regisseur, na het vertrek van Jason Bateman afgelopen maand.

Project Artemis
"We zijn verheugd om Greg Berlanti en Channing Tatum te verwelkomen bij Project Artemis," zei producent Jonathan Lia in een verklaring.

"Gregs passie voor personages en verhalen vertellen dreef zijn decennialange carrière in film en tv. We zouden ontzettend blij dat we hij met ons team leidt gedurende deze reis. We zijn al heel lang groot fans van Channing en zijn zo vereerd dat we eindelijk de kans hebben om met hem samen te werken," voegde Lia toe.

Het $100 miljoen kostende Project Artemis heeft een nog onbekend verhaal, maar zou zich focussen op een race door de ruimte.

NieuwsFilm