'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult briljante en beeldschone trailer

'Lord of the Rings: The Rings of Power' onthult briljante en beeldschone trailer

Lord of the Rings: The Rings of Power ziet er geweldig uit.

The Lord of the Rings: The Rings of Power is een van de meest geanticipeerde televisieseries van dit moment. Prime Video kwam vandaag, in het kader van het Prime Day-evenement (dat trouwens meer dan 1 dag duurde) met een nieuwe trailer voor de serie. Eindelijk!

Zeer recent nog kregen we een trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power te zien op Prime Video, speciaal voor abonnees (en twee dagen later verscheen die ook op YouTube). Die trailer liet zien wat we ongeveer kunnen verwachten van het project, en hintte op een groot overkoepelend mysterie in de vorm van een vallende meteoriet.

The Lord of the Rings: The Rings of Power
De nieuwe trailer van The Lord of the Rings: The Rings of Power laat weer iets meer zien van het komende project en schept iets meer duidelijkheid over het project.



The Lord of the Rings: The Rings of Power kostte een half miljard dollar om te maken. Gek is dat niet, want in ruil voor dat bedrag mag Prime Video een geheel nieuw Midden-Aarde opbouwen, gebaseerd op de wereld die J.R.R. Tolkien ons al die decennia geleden bracht.

De serie The Lord of the Rings: The Rings of Power telt straks 8 afleveringen in zijn eerste seizoen. Nummers 1 tot en met 3 worden op 2 september al online gezet. Daarna krijgen we gedurende een periode van vijf weken elke week een nieuwe te zien.

NieuwsFilm

meest populair