Masker van bloeddorstige Winnie The Pooh in nieuwe horrorfilm ziet er afschuwelijk uit

Masker van bloeddorstige Winnie The Pooh in nieuwe horrorfilm ziet er afschuwelijk uit

Het lieve vriendelijke beertje is ver te zoeken...

De meeste onder ons kennen Winnie The Pooh als het schattige gele beertje dat dol is op honing. Vele kinderen zijn met de avonturen van Poeh-beer en zijn vriendjes opgegroeid, maar de nieuwe Winnie-film is duidelijk niet voor kinderen gemaakt...

Er komt namelijk een horrorfilm over de beer, genaamd Winnie The Pooh: Blood and Honey. Deze film, gemaakt door nieuwkommer Rhys Frake-Waterfield, zal een duistere twist geven aan het klassieke personage gecreëerd door AA Milne.

Iets heel anders
Waterfield maakte de film in slechts tien dagen tijd en deelt nu dus af en toe een paar kiekjes. De film krijgt nu dan ook enorm veel aandacht, waardoor de regisseur wel waarschuwt dat we geen grote Hollywood-blockbuster moeten verwachten.

Desondanks kijken vele horrorfanaten uit naar de film, waarin Pooh en Knorretje in de steek gelaten worden door Christopher Robin, wanneer hij naar de universiteit gaat. Hierdoor worden zijn twee voormalige vrienden gek, agressief en zelfs moordlustig.

Angstaanjagend
De twee veranderen dan ook in monsters en zien er echt afschuwelijk uit. De ontwerpers van het masker van Pooh delen nu hun werk voor de aankomende 'slasher'. Het nieuwe gezicht van Pooh laat duidelijk zien dat hij niet enkel en alleen maar honing eet...

Enkele maskers zijn hier te zien!

NieuwsFilm

meest populair