Ryan Gosling wil deze brute Marvel-held spelen in MCU-film

Ryan Gosling wil deze brute Marvel-held spelen in MCU-film

In plaats van Nova.

Volgend jaar zien we niemand minder dan Ryan Gosling als Ken in Barbie. Hij is in de film te zien met Margot Robbie die we ook kennen van haar rol als Harley Quinn in het DC Extended Universe.

Met MTV sprak Gosling over de geruchten dat hij ook te zien zal zijn in een superheldenfilm. De acteur zou namelijk in beeld zijn om het personage Nova te gaan spelen. Gosling lijkt echter geen zin te hebben in die rol, maar wil wel een ander personage spelen.

"Ryan en ik spraken gisteren over de Nova-geruchten waarvan hij zei dat ze niet waar zijn. Maar vanmorgen nam Ryan contact met me op om te zeggen dat er één superheld is die hij wil spelen... Ghost Rider," schrijft Josh Horowitz van MTV News.

Gosling als Ghost Rider?
Het personage Ghost Rider werd in het verleden al gespeeld door Nicolas Cage en even geleden was het nog Gabriel Luna die in de schoenen stapte van het Marvel-figuur met het brandende schedel.

Voorlopig is er geen enkele aanwijzing dat Ghost Rider zijn debuut zal gaan maken in het MCU. Over de komst van Nova zijn juist al langer geruchten.



NieuwsFilm

meest populair