Ana de Armas is echt fantastisch in ultra-expliciete Netflix-film 'Blonde'!

Ana de Armas is echt fantastisch in ultra-expliciete Netflix-film 'Blonde'!

Joyce Carol Oates is duidelijk een grote fan!

De laatste jaren zien we Ana de Armas meer en meer. De 34-jarige Cubaanse actrice wist hoge ogen te gooien in blockbusters als Blade Runner 2049 en de James Bond-film No Time to Die, maar haar beste werk moet volgens Joyce Carol Oates nog komen!

In september gaat namelijk Blonde in première, een film over het leven van Marilyn Monroe. De Armas kruipt voor de film in de huid van het legendarische icoon, iets dat volgens Oates (de auteur van het boek waar de film op gebaseerd is) echt geweldig gedaan is.

Reactie
Oates heeft de de film namelijk al gezien en is er duidelijk helemaal weg van: "Andrew Dominik is een briljante regisseur. Hij is erin geslaagd om de ervaringen van Norma Jeane vanuit haar standpunt te laten zien".

"Je ziet haar nooit van 'buitenaf', vanuit de blik van een man die naar een vrouw staart. Nee, hij heeft zich echt in haar perspectief verdiept en Ana is echt fantastisch!".

Nog eventjes wachten
De verwachting is dat Blonde tijdens het filmfestival in Venetië zijn wereldpremière zal kennen. Eind september zal de film te zien zijn op Netflix!

NieuwsFilm

meest populair