De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

De 10 best bekeken films op Netflix van dit moment

Dit zijn vandaag de populairste films in Nederland.

Netflix geeft iedere dag de best bekeken films en series per land weer in een handig Top 10-overzicht. Dit zijn de 10 films die het vandaag in ons land erg goed doen op de streamingdienst.

#3 Het Zeebeest (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Chris Williams | Cast (stemmen): Karl Urban, Dan Stevens, Jared Harris, Marianne Jean-Baptiste, Kathy Burke, Emily O'Brien, Zaris-Angel Hator, Kaya McLean, e.a.
We bevinden ons in een tijd waarin angstaanjagende monsters over de zeeën heersten en monsterjagers helden waren. De grootste held onder hen is Jacob Holland. Wanneer de jonge Maisie Brumble zich als verstekeling op Jacobs schip verstopt, heeft deze er een onverwachte bondgenoot bij. Samen gaan ze op een episch avontuur.

#2 Girl in the Picture (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Skye Borgman | Cast: Mark Chinnery, Sarah French, Meg Schimelpfenig, Dana Mackin, Natalie De Vincentiis, Robert Christopher Smith, e.a.
Sharon Marshall was een goede studente wier toekomst gevuld was met beloften. Ze was het ultieme buurmeisje: lief, gul en goed aangepast. Maar Sharon had verontrustende geheimen, zo schokkend en uniek, dat het meer dan een decennium duurde om ze te ontrafelen. Deze documentaire onthult het waargebeurde verhaal van een mysterieuze jonge vrouw die verstrikt raakte in het gewelddadige web van de moorddadige voortvluchtige die ze haar vader noemde.

#3 The Man from Toronto (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Patrick Hughes | Cast: Kevin Hart, Woody Harrelson, Kaley Cuoco, e.a.
Teddy Jackson, een mislukte verkoper, heeft een huisje gehuurd voor een weekendje weg met zijn vriendin. Hij belandt echter op de verkeerde plek, waardoor hij wordt verward met 's werelds gevaarlijkste huurmoordenaar die bekend staat als 'De man uit Toronto'. Hierdoor worden ze gedwongen om samen te werken tijdens een levensgevaarlijke missie.


Lees ook:




#4 Hello, Goodbye, and Everything in Between (2017)
#5 Les Liaisons dangereuses (2022)
#6 Way Down (2021)
#7 Allied (2016)
#8 American Made (2017)
#9 Love & Gelato (2022)
#10 Conor McGregor: Notorious (2017)


NieuwsFilm

meest populair