Amy Winehouse keert terug uit de dood voor film over haar turbulente en korte leven

Amy Winehouse keert terug uit de dood voor film over haar turbulente en korte leven

In 2011 overleed de "Forever 27"-ster.

Alweer ruim 10 jaar geleden werd duidelijk dat zangeres Amy Winehouse ons verlaten had. De eigenzinnige superster overleed aan een alcoholvergiftiging. Nu wordt duidelijk dat we haar over een tijdje te zien krijgen in een biopic.

Fifty Shades of Grey-regisseur Sam Taylor-Johnson gaat de film regisseren die Back to Black gaat heten, waarin we dus (een deel) van het leven van de overleden Grammy-winnende zangeres te zien krijgen. De film wordt gemaakt voor Studiocanal.

Matt Greenhalgh heeft het script geschreven dat naar verwachting een kijkje zal nemen in het leven en de muziek van Winehouse, die begon als een ontluikende jazzzanger uit Noord-Londen voordat ze een superster werd met hitalbums als "Rehab" en "Back To Black".

Biopic over leven en muziek van Winehouse
Haar leven zou in 2011 op 27-jarige leeftijd worden afgebroken na een lange strijd met alcohol en drugs. Tracey Seaward, Alison Owen en Debra Hayward zullen het project produceren. In 2015 verscheen nog de documentaire Amy, die een Oscar won.

De nieuwe film wordt gemaakt met volledige steun van het Amy Winehouse-erfgenamen en -producers en Taylor-Johnson zal de komende weken beginnen met het zoeken naar een geschikte kandidaat om Winehouse te spelen.

NieuwsFilm

meest populair