Jennifer Lopez heeft enorm gênant - bloot - moment bij een optreden

Jennifer Lopez heeft enorm gênant - bloot - moment bij een optreden

Met de billen bloot werd wel heel letterlijk voor de knappe Jennifer Lopez tijdens het zingen.

Als iedereen het toch al kan weten en filmen, waarom dan niet zelf op social media posten? Jennifer Lopez is een powervrouw en lijkt alles te kunnen. Zelfs haar foutjes online zetten, doet zij goed. Het liedje kreet dan ook uit: "Oh no... oh no ...oh no no no no no..."

Jennifer Lopez trad laatst op, gehuld in strakke kleren. Een prachtige, zwarte catsuit. Het moet horror zijn dat voor zo'n perfectionistisch mens net tijdens een beweging een naadje los barst. Precies tussen haar billen, waardoor haar sexy catsuit meer laat zien dan zou moeten. Gênant!

Afschuwelijk
Fotografen en videomakers zie je op de achtergrond druk alles vastleggen. Natuurlijk zingt Jennifer Lopez strak door. Zij is immers een professional en kan niets meer aan haar kleding doen.

En zoals iemand opmerkt bij het filmpje: "Het aankleed team is nu de koffers aan het pakken." Met andere woorden: de kleding had beter gecontroleerd moeten worden.

Veel zangeressen zeggen dat het een meer dan afschuwelijk moment is als kleding scheurt of omhoog kruipt. Het is die balans vinden tussen er sexy en geweldig uitzien en te veel laten zien.

Waanzinnig
Maar laten wij wel wezen: Ze werkt hard en dat zie je. Jennifer Lopez is een succesvolle danseres, actrice, zangeres, fotomodel en ondernemer. Met haar 52 jaar ziet zij er nog altijd waanzinnig uit. Je vindt haar in haar nieuwste film Marry Me.

Oordeel zelf maar. Het TikTok filmpje vind je hieronder.

@jlo ♬ Oh No - Kreepa


NieuwsFilm

meest populair