Eva Longoria gaat compleet de mist in met cocktail

Eva Longoria gaat compleet de mist in met cocktail

Ze is een 10, maar snapt niet hoe zij een TikTok Duet moet schieten

De knappe Eva Longoria uit Dora and the lost city of gold toont ons dat zij, net als wij allemaal, worstelen met de nieuwe features op social media.

Eva probeert TikTok Duets uit, waarbij het scherm in tweeën is gedeeld. Je volgt dan iets wat een ander al gedaan heeft. Eva koos voor een lekkere cocktail.

Het volgen van de stappen voor die cocktail gaan haar slecht af. Ze lijkt even op een van de personages uit haar serie Desperate Housewives. Maar weet je? Het allerbelangrijkste is dat je het naar je zin hebt. En dat heeft zij!

Funny fail
Gehuld in een sportief setje met het haar losjes samengebonden, ziet zij er prachtig uit. Haar cocktail lijkt gelukt, ook al zijn haar stappen anders en is de challenge een 'funny fail'.

Het TikTok filmpje vind jij hieronder. Zij tovert vast ook een lach op je gezicht! Ze is een 10, maar snapt niet hoe zij een TikTok Duet moet schieten.

@evalongoria #duet with @join_jules She's a 10 but can't figure out how to shoot TikTok duets 😂! @casadelsoltequila #funnyfail #topochico ♬ Beggin' - Måneskin


NieuwsFilm

meest populair