Bekend liedje was voorbeeld voor gillende geiten in 'Thor 4'

Bekend liedje was voorbeeld voor gillende geiten in 'Thor 4'

Taika Waititi introduceerde de gillende geiten op basis van een liedje dat hij zich niet meer kon herinneren tot een interviewer er naar vroeg

"Dat is het liedje!" roept Taika Waititi. "Dat is het liedje dat ik mij probeerde te herinneren!"

Taika Waititi en Natalie Portman worden geïnterviewd door Olivia Marks van Hits Radio. Zij vraagt zich af of Taika misschien aan het liedje Trouble dacht van zangeres/songwriter Taylor Swift toen hij de gillende geiten in Thor: Love and Thunder introduceerde. In de videoclip van het liedje zie je bij het gegil steeds een geit in beeld.

Gillende geiten
Taika vertelt: "Naar Noorse mythologie en de stripboeken werd het tijd om enorme geiten te introduceren die een heel vikingschip voort kunnen trekken. Het gegil van de geiten was een veel later idee. Ik legde het uit en het projectteam pakte het goed op. Ik vond het zelf helemaal geweldig."

"Ik heb een keer gegil gehoord in een liedje. Ik wist niet meer welk liedje en wist niet eens dat het ging om geiten, want de clip had ik er niet bij. Maar het moet dit liedje zijn geweest! En ik maar uitleggen aan mijn team. Als ik mij dit liedje nog had herinnerd, was dat gemakkelijker geweest."

"De gillende geiten zijn de sterren van de films en er zullen vast een hoop mensen nu geiten willen hebben," zegt de interviewer.

"Dat moet vast het geval zijn," stemt Natalie in.

Sex en Korg
Op de vraag of Korg vaker te zien zal zijn, gaat het briljante brein van Taika alle kanten op. Een spin off is zeker mogelijk met andere superhelden!

"Ik ben wat lui. Ik heb geen geduld voor lang in de make up zitten of een ingewikkeld pak aan te moeten. Maar als mijn stem gebruikt wordt ... En computers mij kunnen editen, zoals met Korg, dan denk ik dat Sex and the City met Korg zeker een goed idee zal zijn."

Het interview met Oliva Marks voor Hits Radio vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair