Bizarre week met 62 nieuwe films op HBO Max

Bizarre week met 62 nieuwe films op HBO Max

HBO Max weet wel wat het moet doen om er een bizar weekje van te maken.

Het was een behoorlijk drukke week op HBO Max deze week, met 62 nieuwe titels! We zetten ze voor je op een rij. Eerst lichten we er 10 voor je uit, en dan zetten we de rest nog op een rij.

Conan the Barbarian (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marcus Nispel | Cast: Jason Momoa, Stephen Lang, Rachel Nichols, Ron Perlman
Vanaf het jaar 2000 werd er al gewerkt aan een derde Conan-film getiteld King Conan: Crown of Iron. Echter, omdat Arnold Schwarzenegger in 2003 gouverneur van Californië werd, besloot men het project voorlopig in de koelkast te zetten. De daaropvolgende vier jaar werd er bij Warner Brothers niet veel gedaan met de film, totdat de rechten op Conan in 2007 aan Image/Millennium Films werden verkocht. In het contract dat voorzag in de verkoop zat een clausule die vroeg om een direct begin van de productie. Nu is die film er eindelijk, met een nieuwe Conan, namelijk Jason Mamoa. In deze reboot is Conan de laatste van zijn volk, en hij zint op wraak. Daartoe begint hij aan een queeste om de moordenaars van zijn volk uit te roeien. Die reis brengt veel gevaren op zijn pad, waaronder enkele mythologische monsters.

Dumb and Dumber To (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Bobby Farrelly, Peter Farrelly | Cast: Jim Carrey, Jeff Daniels, Rob Riggle, Laurie Holden
Twintig jaar na de gebeurtenissen in 'Dumb and Dumber' gaan Harry en Lloyd op zoek naar een verloren dochter, in de hoop haar nier te kunnen krijgen.

The Wolf of Wall Street (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Martin Scorsese | Cast: Leonardo DiCaprio, Jonah Hill, Margot Robbie, Matthew McConaughey
The Wolf of Wall Street is gebaseerd op de succesvolle autobiografie van Jordan Belfort en gaat over Belforts spectaculaire succes en even spectaculaire ondergang op Wall Street, zijn flamboyante levensstijl en tumultueuze privé-leven, dat werd gedomineerd door een verslaving aan drugs en alcohol.

Rabat (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Victor Ponten, Jim Taihuttu | Cast: Mohamed Majd, Achmed Akkabi, Nasrdin Dchar, Slimane Dazi
In Rabat moet Nadir de taxi van zijn vader naar de Marokkaanse hoofdstad Rabat brengen. Voor deze tocht nodigen zijn twee vrienden Abdel en Zakaria zichzelf graag uit. De reis vanuit Amsterdam en via vele landen zorgt voor nogal wat onderlinge spanningen. Zeker omdat Nadir een geheim reisdoel heeft..

Margin Call (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: J.C. Chandor | Cast: Kevin Spacey, Paul Bettany, Jeremy Irons, Zachary Quinto
Margin Call is een thriller waarin de belangrijkste spelers op de financiële markt de hoofdrol spelen. De film speelt zich af tijdens een periode van vierentwintig uur, in het begin van de wereldwijde financiële crisis. Een analist ontdekt informatie die, als deze openbaar wordt gemaakt, zal leiden tot de ondergang van het betrokken bedrijf...

The American (2010)
Bekijk de afbeeldingRegie: Anton Corbijn | Cast: George Clooney, Irina Björklund, Lars Hjelm, Björn Granath
Jack (Clooney) is een huurmoordenaar die, nadat een klus in Zweden uit de hand is gelopen, aan zijn werkgever Larry zweert dat zijn volgende klus tevens zijn laatste zal zijn. Voor deze laatste klus, waar zijn opdracht gespecificeerd wordt door de Belgische Mathilde (Nederlandse Thekla Reuten), duikt hij onder op het Italiaanse platteland, in een idyllish klein stadje. Ondanks het feit dat Jack normaliter een afkeer heeft van menselijk contact, maakt hij kennis met een lokale priester en laat hij zich meeslepen in een romance met de mooie Clara. Zet Jack zo zijn laatste klus en nog belangrijker, zijn eigen veiligheid op het spel?

The Salvation (2014)
Bekijk de afbeeldingRegie: Kristian Levring, Kristian Levring | Cast: Mads Mikkelsen, Mads Mikkelsen, Eva Green, Eva Green
Amerika, 1870. John is een uit Scandinavië afkomstige ex-soldaat. Wanneer hij de moordenaar van zijn familie doodt, krijgt hij de beruchte bendeleider Delarue op zijn dak. Verraden door zijn corrupte en laffe gemeenschap is het aan John om de schurken te doden en van de stad weer een veilige plek te maken.

The Guilty (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gustav Möller | Cast: Jakob Cedergren, Jessica Dinnage, Omar Shargawi, Johan Olsen
Een politieagent beantwoordt een telefoontje van een vrouw, die ontvoerd blijkt te zijn. Het is het begin van een race tegen de klok om haar te redden.

Jin líng shí san chai (2011)
Bekijk de afbeeldingRegie: Yimou Zhang | Cast: Christian Bale, Ni Ni, Xinyi Zhang, Tianyuan Huang
Een westerling verschuilt zich in 1937, als de Japanners helemaal doorslaan in de Chinese stad Nanking, samen met een groep vrouwen in een kerk. Hij doet zich voor als priester en probeert de vrouwen in veiligheid te brengen.

The Death of Stalin (2017)
Bekijk de afbeeldingRegie: Armando Iannucci | Cast: Olga Kurylenko, Tom Brooke, Paddy Considine, Justin Edwards
Gebaseerd op ware gebeurtenissen. The Death of Stalin speelt zich af in de dagen na Stalins dood, terwijl zijn kernteam van ministers proberen de macht over de Sovjet-Unie te verkrijgen. Sommigen strijden voor positieve verandering, anderen hebben hele andere plannen. Hun enige overeenkomst? Ze willen allemaal in leven blijven.

En verder
verschenen ook al deze titels nieuw:

Click
Perfect sense
Pak van mijn hart
Bloedlink
The newspaperman
The english teacher
Schone handen
Nena
Marie kroyer
Dummie de mummie
De boskamp's
De 100-jarige man die uit het raam klom en verdween
Cuban fury
All of us
A case of you
War room
Volver
The words that built america
The woman who loved elvis
The fever
The devil's child
Vicky cristina barcelona
Superman man of tomorrow
Superhero movie
Soof 2
Sneekweek
Singel 39
Proo
Made in dagenham
Los amantes pasajeros
Lord of war
Le passe
La verite
Julia & julia
Infiltrant
In a better world
Fun with dick and jane
Frantz
Der staat gegen fritz bauer
De held
Casse-tete chinois
Black box
Aus dem nichts
Alles is familie
Alleen maar nette mensen
The tuskegee airmen
The end
Popoz
Kappen
Hable con elle
Flashbacks of a fool
Earth to kids

NieuwsFilm

meest populair