Nieuwe Marvel-serie brengt 'Daredevil'-duo terug in MCU

Nieuwe Marvel-serie brengt 'Daredevil'-duo terug in MCU

Goed nieuws voor de MCU-fans.

Het vierde fase van het Marvel Cinematic Universe startte begin 2021 en we zijn ondertussen zes films en zeven series verder. Later deze maand krijgen we tijdens San Diego Comic-Con te horen wat Marvel Studios nog meer gaat brengen in 2023 en verder.

Alweer even geleden onthulde de studio dat de serie Echo een spin-off wordt van de in december verschenen serie Hawkeye. De serie gaat meer laten zien van het personage van actrice Alaqua Cox. Hieronder spoilers voor een eerdere film en serie in de vierde fase.

Twee Daredevil-personages in Echo
In Hawkeye keerde Vincent D'Onofrio terug in de rol van Kingpin die hij speelde in de serie Daredevil van Netflix. Hij was daarin een soort surrogaatvader voor Maya. In Echo keert hij terug.

In de nieuwe serie zien we ook Charlie Cox die we kennen van zijn rol als Matt Murdock / Daredevil uit de Netflix/Marvel-serie. Hij was al kort in de film Spider-Man: No Way Home te zien. Er zijn geruchten dat ook Jessica Jones te zien zal zijn, de rol van Krysten Ritter.

De serie Echo volgt Maya als ze terugkeert naar haar geboorteplaats om opnieuw contact te maken met haar Indiaanse roots. Zahn McClarnon, Chaske Spencer, Tantoo Cardinal, Devery Jacobs, Cody Lightning en Graham Greene spelen mee in de serie die volgend jaar op Disney+ verschijnt.

NieuwsFilm

meest populair