Hoe goed kent de cast uit 'Jurassic World Dominion' eigenlijk 'Jurassic Park'?

Hoe goed kent de cast uit 'Jurassic World Dominion' eigenlijk 'Jurassic Park'?

Vier bekende acteurs uit Jurassic World Dominion durven de Jurassic Park Trivia Quiz aan; weet jij de antwoorden ook?

Drie Jurassic Park-films en drie Jurassic World-films. Dat is een hele hoop aan gebeurtenissen. Dat is een wereld vol dinosaurussen. Hoe goed is de kennis van de acteurs uit Jurassic World Dominion eigenlijk als het gaat om alle delen?

Bryce Dallas Howard, Dewanda Wise, Chris Pratt en Jeff Goldblum durven de Jurassic Park Trivia Quiz aan van BuzzFeed Celeb. Knap, want de vragen zijn knap lastig! Om beurten lezen de acteurs een vraag op, waarop de anderen moeten antwoorden.

Quiz Jurassic Park
Vragen als: Waar ligt Isla Nublar? Welke dinosaurus kwam niet voor in de wereld van Jurassic Park? In welke theorie is dokter Ian Malcolm gespecialiseerd? En meer!

Feit is, dat de quiz leuk is voor fans van Jurassic Park ... en de cast! Bryce, Brenda, Chris en Jeff leven op bij de vragen en hebben de grootste lol. Weer eens wat anders dan de dertien in een dozijn vragen bij een normale interview. Dat houdt hun brein fit en maakt hun dag goed. Complimenten voor BuzzFeed Celeb.

Quiz jij mee?
Kom jij ook goed uit de quiz? Het filmpje van BuzzFeed Celeb, met vragen en antwoorden, vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair