Wat vindt Eva Mendes van haar man Ryan Gosling als Ken in de nieuwe 'Barbie'-film?

Wat vindt Eva Mendes van haar man Ryan Gosling als Ken in de nieuwe 'Barbie'-film?

Ken in de nieuwe Barbie-film is een over the top metroseksueel met een knipoog naar 1980, dus wat vindt de vrouw van de stoere acteur uit Blade Runner 2049 van hem?

Terwijl de nodige memes, cameos en plaatjes van de nieuwe Barbie-film rondgaan, zijn de meningen verdeeld. Wat voegt een film met echte mensen nog toe aan de serie films rond Barbie? En waarom ziet de stoere Ryan Gosling er zo ... Ken uit? Wat vindt zijn vrouw, Eva Mendes, er eigenlijk van?

Er is veel commentaar op de rol van Ryan Gosling. Van de stoere acteur uit The Gray Man en Blade Runner 2049 lijkt niets over. Als Ken is hij een over the top metroseksueel met zijn kledingstijl passend bij Barbie. Hij verknalt zijn carrière vindt men.

En toch is dit dezelfde artistieke acteur die een Golden Globe award won voor zijn rol in de musical La La Land. Eva Mendes, al jaren zijn vrouw en gezegend met twee dochters samen, zegt lachend tegen Entertainment Tonight: "Ik vind Ryan een geweldige Ken! Toen hij mij die dromerige foto stuurde met dat witblonde haar en die band van zijn onderbroek zichtbaar, kwam mijn 14-jarige ik omhoog. Ik vraag nooit wat, zei ik, maar mag ik ook zo'n onderbroek? Dat mocht ... en ik heb het op dit moment aan!"

Over zijn uiterlijk, inclusief witblond haar en self tanning, zegt Eva, de actrice uit Fast and Furious: "Ryan speelt een pop, niet een echt mens. Ik denk dat Ken een geweldig mens is om overdag plezier mee te hebben. De Ryan uit The Gray Man bewaar ik voor mijn nachten."

"Ik denk dat mijn echtgenoot een echte renaissance is begonnen en te weten een KEN-aissance," besluit Eva Mendes droog. Ze doelt daarmee op het feit dat mannen aan mogen wat zij willen en zich mogen verzorgen zoals zij willen.

In elk geval: Barbie is al jaren een begrip en heeft een cult-status. De nieuwe Barbie-film is dan ook niet raar met een knipoog naar de jaren 1980. Geschreven door een geweldige script-schrijfster en met de betrokken acteurs moet de film een feestje zijn!

Het interview bij Entertainment Tonight vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair