Johnny Depp feest in Europa na rechtszaak Amber Heard

Johnny Depp feest in Europa na rechtszaak Amber Heard

Johnny Depp heeft de rechtszaak en zijn ex achter zich gelaten en feest in Europa op de bühne

Dat de rechtszaak Depp-Heard diepe impact heeft, weten wij allemaal. Op social media gonst het van de berichten over het stel. Wat doe je dan als je Johnny Depp heet? Precies. Dan pak je je gitaar en tour je rond met de band waar je toch al jaren voor je plezier in zit. En het komt Depp goed uit, want hij is dol op Europa.

De band van Jeff Beck, waar Depp bij aansluit als hij tijd heeft, tourt op het moment door Europa. Het nieuwste album bevat naast covers ook nieuwe liedjes, waaronder het door Johnny Depp ingezongen This is a song for Miss Hedy Lamarr. Het liedje gaat over omgaan met mensen als je beroemd bent. Hoe toepasselijk!

Dank van Depp
Na Groot Brittannië en Denemarken doet de band Noorwegen aan. De afgelopen dagen delen fans filmpjes van een steeds meer ontspannen Depp op het podium. Ook bedankt Depp op straat steeds allerlei fans voor het komen. Hij ziet er ingetogen en oprecht uit.

Zodra mensen iets aan hem vragen, geeft Depp wel het liefst nietszeggende antwoorden. En dat is niet vreemd. Het is tijd voor een nieuwe fase. De rechtszaak is geweest en mensen hebben hun eigen oordeel kunnen vellen over Amber Heard en Johnny Depp.

Geen antwoord
Depp geeft ook geen antwoord op nieuwe filmprojecten, al lijkt Disney hem terug te willen voor een nieuwe Pirates of the Caribbean. Na alle gedoe en ongeloof van Disney rond zijn rol in de scheiding heeft Depp even geen zin in die opdrachtgever.

Geruchten gaan ook over opnames voor een onbekende film in Frankrijk. Depp heeft daar echter ook familie en vrienden zitten. Hij kan dus op bezoek zijn geweest of een optreden hebben gehad.

Media-circus
De echtscheiding met het media-circus laat hij het liefst achter zich met een stel muzikanten tussen wie hij zich goed voelt en zichzelf kan zijn. Waar kun je immers het fijnst ontspannen en feesten en toch je fans bedanken als je dol bent op muziek? Precies. Op het podium. Als gitarist en zanger. Tijd voor een feestje!

Het filmpje van Filmstreak van Johnny Depp in Europa vind jij op YouTube en hieronder



NieuwsFilm

meest populair