Kijktip: 3 films die je absoluut in de bioscoop moet kijken

Kijktip: 3 films die je absoluut in de bioscoop moet kijken

Voor wie even genoeg heeft van streaming.

Momenteel draait er weer een aantal geweldige films in de bioscopen. FilmTotaal heeft vandaag drie films voor je uitgezocht die je absoluut op het grote doek zou moeten bekijken.

Top Gun: Maverick (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Joseph Kosinski | Cast: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, e.a.
Maverick is al dertig jaar als piloot in dienst bij de marine en zou ook niet anders willen. Hij ontwijkt alle promoties om te kunnen blijven vliegen. Hoewel hij succesvol is in de lucht, is hij dat niet op de grond. Wanneer hij wordt geconfronteerd met zijn verleden, besluit Maverick dat het hoogtijd is om daar verandering in te brengen. Ondertussen begint hij met zijn collega's aan een van zijn gevaarlijkste missies ooit.

Lightyear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Angus MacLane | Cast: Chris Evans, Keke Palmer, Uzo Aduba, e.a.
Buzz Lightyear is een onbevreesde kosmonaut. Wanneer hij samen met zijn kameraad Alisha Hawthorne tijdens een testmissie neerstort op een planeet, moet hij een speciaal kristal inzetten om te kunnen ontsnappen. Daardoor wordt zijn omgeving echter wel steeds ouder. Buzz gaat een episch avontuur aan wanneer hij met een reusachtige robot, de keizer Zurg, moet afrekenen.

Jurassic World: Dominion (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Colin Trevorrow | Cast: Chris Pratt, Bryce Dallas Howard, Sam Neill, e.a.
Jaren na de verwoesting van Isla Nublar, wordt de wereld gedomineerd door de ontsnapte dinosaurussen. Owen en Claire proberen Maisie, een gekloond meisje, uit de handen te houden van een schimmig farmaceutisch bedrijf. Wanneer Maisie ontvoerd wordt, schakelen Owen en Claire de hulp in van een aantal oude bekenden om haar te redden. Ondertussen schuilt er achter elke hoek dino-gevaar.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair