Disney+ eindelijk verrijkt met vele Spider-Man films

Disney+ eindelijk verrijkt met vele Spider-Man films

Het Marvel Cinematic Universe wordt steeds completer.

Een paar dagen geleden werd duidelijk dat een aantal Spider-Man films naar Disney+ zouden gaan komen en sinds gisteren kun je heel wat van de films van Sony Pictures op de dienst van Disney gaan bekijken.

En hiermee is Marvel Studios weer een stapje dichterbij de situatie dat het complete Marvel Cinematic Universe op een plaats te kijken is. Ondanks dat het merendeel van de franchise gewoon terug te vinden is op Disney+ ontbraken tot op heden de films The Incredible Hulk en de drie Spider-Man-films met Tom Holland.

Zes Spider-Man films op Disney+
Nu is Spider-Man: Homecoming (2017) gewoon op Disney+ te kijken. Alleen het reeds genoemde The Incredible Hulk en de twee Spider-Man films Far From Home en No Way Home ontbreken nog.

Wel zijn de drie Spider-Man-films van Sam Raimi en met Tobey Maguire toegevoegd, alsmede de twee The Amazing Spider-Man-films van Marc Webb en met Andrew Garfield. En die films hebben uiteraard een grote connectie met No Way Home.

De Marvel-filmcollectie zou overigens nog completer worden met het toevoegen van films als Daredevil, The Punisher, Ghost Rider en Blade. Ook de grote animatiefilm Spider-Man: Into The Spider-Verse ontbreekt nog.



NieuwsFilm

meest populair