Teaser trailer voor 'My Policeman' met Harry Styles

Teaser trailer voor 'My Policeman' met Harry Styles

Wordt Harry Styles een nieuwe superster in Hollywood?

Een paar dagen geleden deelden we op FilmTotaal al de eerste foto's uit de R-rated dramafilm My Policeman van Amazon Studios. Nu hebben we ook de eerste trailer voor de film die eind dit jaar in première zal gaan.

In de film heeft ster Harry Styles een echte hoofdrol. De oud-kopman van de band One Direction zagen we eerder al in kleinere rollen in films als Christopher Nolans Dunkirk en Marvel Studios' Eternals.

Harry Styles in My Policeman
Maar er zijn in My Policeman van Michael Grandage (Genius, 2016) meer namen te zien. Ook Emma Corrin en David Dawson zien we naast Styles. Doordat de film afspeelt in twee tijdsperioden worden hun personages op latere leeftijd gespeeld door Linus Roache, Gina McKee en Rupert Everett.

My Policeman is gebaseerd op het boek van Bethan Roberts en zal in oktober in de bioscoop (waarschijnlijk ook in Nederland) verschijnen. Vanaf 4 november is de film te streamen op Prime Video.


In My Policeman volgen we drie jonge mensen in het Groot-Brittannië van de jaren vijftig: een getrouwde en in de kast zittende homoseksuele politieagent Tom, zijn vrouw en lerares Marion en museumconservator Patrick met wie Tom een affaire heeft. Het trio uit de jaren negentig worstelt met hun verlangen en spijt. Ze hebben nog een laatste kans om de schade uit het verleden te herstellen.

NieuwsFilm

meest populair