Ultra-expliciete Netflix-film mét Ana de Armas krijgt eerste trailer!

Ultra-expliciete Netflix-film mét Ana de Armas krijgt eerste trailer!

Ana de Armas als de altijd uitdagende Marilyn Monroe.

Al geruime tijd verschijnen er berichten over de film Blonde, een fictief verhaal over Marilyn Monroe. Nu heeft Netflix eindelijk de eerste teaser trailer vrijgegeven voor deze film die zomaar een leeftijdsclassificatie van 18 jaar en ouder zou kunnen krijgen.

Blonde komt van regisseur Andrew Dominik (Killing Them Softly, The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford) en is gebaseerd op de bestseller uit 2000 van Joyce Carol Oates. De film zou het gecompliceerde leven van icoon Marilyn Monroe herdenken en vervaagt de lijnen van feiten en fictie en verkent op kunstzinnige wijze de spanning tussen haar openbare leven en privéleven.

Ana de Armas is Marilyn Monroe
Topactrice Ana de Armas speelt in Blonde de rol van Marilyn Monroe. Aanvullende rollen komen onder meer van Adrien Brody, Bobby Cannavale en Julianne Nicholson.

In de States krijgt de film een opvallende NC-17 rating voor "grafische seksuele inhoud". Dit komt bij grotere films niet zo heel vaak voor. Onder meer Paul Verhoevens Showgirls en Steve McQueens Shame kregen een dergelijke leeftijdsclassificatie. In Nederland zou de film dan een 18 jaar of ouder leeftijdsclassificatie kunnen krijgen.

Blonde heeft nu ook een verschijningsdatum. Op 23 september moet de film op Netflix online verschijnen.



NieuwsFilm

meest populair