Ezra Miller zegt niet fout te zijn en verstopt zich in het Multiverse

Ezra Miller zegt niet fout te zijn en verstopt zich in het Multiverse

De acteur denkt niets fout te hebben gedaan.

De afgelopen periode komt acteur Ezra Miller nou niet bepaald positief in het nieuws. Hij zou geweld hebben gepleegd, mensen hebben beroofd en een twaalfjarig meisje drank en drugs hebben gegeven.

Miller kennen we uiteraard van zijn rol als Barry Allen alias de Flash uit het DC Extended Universe en in 2023 zullen we hem zien in zijn eerste solofilm, The Flash van regisseur Andy Muschietti (It).

Wat Miller van de ophef vindt
Ondanks dat er berichten zijn dat studio Warner Bros. met het handen in het haar zit, vindt de acteur zelf dat er niets aan de hand is. Miller reageerde via ondertussen verwijderde Instagram-berichtjes, onderschept door The Direct.

In vijf memes plaatste hij zijn reacties, onder meer met de teksten: "je kunt me niet aanraken, ik ben in een ander universum." en "Ik herinner me hoe ik aardig was terwijl ik had moeten zeggen: 'Met wie denk je dat je praat?'"

De acteur lijkt vooral duidelijk te willen maken dat er een hoop onterechte haat is tegen zijn persoon. Of hij gelijk heeft? Hij heeft de schijn tegen zich.

NieuwsFilm

meest populair