Nu echt: fanfavoriet acteur in gesprek voor James Bond!?

Nu echt: fanfavoriet acteur in gesprek voor James Bond!?

Wordt Idris Elba dan toch de nieuwe Bond?

Volgens nieuwe verhalen is acteur Idris Elba nu echt in gesprek om de rol van James Bond te spelen in de eerstvolgende film in de franchise.

Een insider vertelde aan de Britse tabloid The Sun, dat doorgaans best prima bronnen binnen de Bond-franchise heeft: "Idris is al langer in gesprek voor een rol in de volgende era van het verhaal van James Bond. Vorig jaar overwoog men hem voor een rol als een schurk. Maar gesprekken rond hem als hoofdrolspeler zijn hervat, nadat de producenten zich realiseerden hoe populair hij zou zijn, op basis van een geheim marktonderzoek. Hij bleek hoog te staan op de lijst van mensen die deelnamen daaraan. Dus ze willen hem niet als nemesis, maar juist als held."

James Bond
Vorig jaar bevestigde producent Barbara Broccoli dat Idris Elba overwogen wordt voor de rol van James Bond.

Toen zei zij: "Nou, we kennen Idris, we zijn bevriend met hem en hij is een buitengewoon acteur. En weet je, het is deel van ons gesprek. Maar die gesprekken zijn altijd moeilijk, vooral als er nog iemand in de stoel zit."

"Ik denk dat we allemaal besloten hebben dat, tot No Time to Die zijn tijd heeft gehad en Daniel [Craig] de kans heeft gehad om te genieten van zijn laatste momenten, we niet gaan denken of praten over opvolgers."

Die tijd is nu aangebroken, lijkt het!

NieuwsFilm

meest populair