'Transformers' onthult nieuwe look voor Optimus en Bumblebee

'Transformers' onthult nieuwe look voor Optimus en Bumblebee

Transformers: Rise of the Beasts komt eraan!

Transformers: Rise of the Beasts brengt de fanfavoriete Transformers: Beast Wars-reeks naar live-action. We zien verschillende (inmiddels) iconische versies van de Transformers verschijnen.

De twee hoofdpersonen zijn natuurlijk Optimus Primal en Megatron. Fans vroegen zich sinds de aankondiging en onthulling van Transformers: Rise of the Beasts al af hoe Paramount Pictures en regisseur Steven Caple Jr. de personages tot leven zouden brengen in live-action. Dankzij nieuwe merchandise, krijgen we een goede indruk!

Transformers: Rise of the Beasts
De merchandise, die je onderaan dit artikel kan vinden via de link naar Twitter, onthult Optimus Primal en laat ons zien dat Bumblebee ook een net iets andere look krijgt.

Steven Caple Jr. hintte in het verleden al eens op de komst van verschillende iconische Transformers-personages in zijn film: van Optimus en Bumblebee, tot Mirage, Arcee, Wheeljack Scourge en Nightbird.

Wat Optimus Primal betreft: het speelgoedmasker dat je via de link kan zien, geeft een goed gevoel van hoe deze versie van Prime eruit komt te zien. Het ontwerp is behoorlijk loyaal aan het oorspronkelijke design van het personage, tot de kleuren aan toe.

Het artwork lijkt te bevestigen dat Primal twee gigantische kanonnen op zijn armen krijgt.

Bekijk de foto's van de nieuwe Transformers via deze link op Twitter.


NieuwsFilm

meest populair