'Joker 2' wordt een musicalfilm met mogelijk deze megaster als Harley Quinn!

'Joker 2' wordt een musicalfilm met mogelijk deze megaster als Harley Quinn!

De ster is in gesprek met Warner Bros.

Zangeres en actrice Lady Gaga is in gesprek om de hoofdrol te spelen tegenover Joaquin Phoenix in het vervolg op Joker uit 2019 van Warner Bros. Pictures en regisseur Todd Phillips.

Volgens The Hollywood Reporter zou Gaga, als een deal doorgaat, het personage Harley Quinn moeten gaan spelen in een film waarvan wordt gezegd dat het een musical is. Uiteraard krijgen we dan een heel andere versie dan die van Margot Robbie in onder meer The Suicide Squad.

Lady Gaga als Harley Quinn?
De film belooft dus heel anders te gaan worden dan de donkere en humeurige eerste film. Het is nog onduidelijk of Phillips en de studio andere DC-personages in het project willen gaan gebruiken.

Phillips werkt al een tijd aan het script, samen met Scott Silver, en heeft het recent aan de bazen bij Warner Bros. gepitcht. Er zijn nog onderhandelingen gaande met Phoenix om terug te keren naar zijn met een Oscar-bekroonde rol.

Phillips produceerde eerder de remake van A Star Is Born uit 2018, met in de hoofdrol Gaga. Net als Joker werd deze film een megasucces.

NieuwsFilm

meest populair