De volgende Netflix-concurrent is bekend en komt in de herfst naar Nederland

De volgende Netflix-concurrent is bekend en komt in de herfst naar Nederland

SkyShowtime komt eraan!

En weer komt er een streamingdienst naar Nederland. Zojuist is bekend gemaakt dat we SkyShowtime de volgende kunnen maken op het toch al lange lijstje streamingdiensten die meedingen naar aandacht van de kijker.

SkyShowtime heeft nog geen actuele prijs hier in Nederland en we weten ook nog niet zeker vanaf wanneer de streamingdienst precies beschikbaar zal zijn. Die zaken komen vermoedelijk deze zomer nog naar buiten.

Dit wordt SkyShowtime
De streamingdienst SkyShowtime is een samenvoeging van die van ViacomCBS en Comcast. Dat zijn twee van de grootste mediabedrijven in de Verenigde Staten, en hebben in de Verenigde Staten allebei een eigen streamingdienst: Paramount+ en Peacock.

Met Paramount+ zet Comcast vooral in op content rond Star Trek, Halo en meer van dat soort sci-fi materiaal en met Peacock zet ViacomCBS breed in.

Op SkyShowtime kan je naar verwachting onder meer Indiana Jones, de Godfather-films, Star Trek, Jaws, Despicable Me, Jurassic Park en Top Gun zien. Maar dus ook alle nieuwe series die op Paramount+ te zien zijn, waaronder Star Trek: Strange New Worlds.

Het wordt daarmee steeds meer een drukte van jewelste als het aankomt op streamingdiensten. Dit jaar lanceerden al HBO Max en Viaplay in Nederland.

NieuwsFilm

meest populair