'Lord of the Rings' van Prime Video onthult bijzonder mooie nieuwe locatie

'Lord of the Rings' van Prime Video onthult bijzonder mooie nieuwe locatie

Dat ziet er oprecht mooi uit!

Een heel nieuw verhaal in Midden-Aarde. Dat is wat de serie The Lord of the Rings: The Rings of Power moet vertellen.

De show The Lord of the Rings: The Rings of Power wordt gemaakt door Prime Video, met J.D. Payne en Patrick McKay als showrunners van de serie. Bovendien is J.A. Bayona de regisseur die ons in elk geval de eerste aflevering bracht.

The Lord of the Rings: The Rings of Power-foto
Momenteel zijn de makers druk met het afmaken van het eerste seizoen van The Lord of the Rings: The Rings of Power. En natuurlijk met kijken naar de toekomst! Er komen namelijk nog eens vier seizoenen aan van de televisieserie.

Deze week kwam Empire Magazine met een speciaal nummer waarin vooruitgeblikt wordt op The Lord of the Rings: The Rings of Power. We kregen in dat artikel onder meer twee nieuwe foto's van de serie te zien, die je onderaan dit artikel ziet staan.

We weten van J.D. Payne dat Amazon de rechten kocht op een 50 uur durende live-action serie. "We weten zelfs al wat het laatste shot van onze laatste aflevering zal zijn."

Dat betekent dus dat er een verhaal verteld wordt met "een duidelijk begin, midden en einde. Er zijn dingen die je in het eerste seizoen ziet, die pas in het vijfde seizoen afgerond worden."

Hieronder de foto's van The Lord of the Rings: The Rings of Power:



NieuwsFilm

meest populair