Disney+ voegde deze 7 films nieuw toe afgelopen week

Disney+ voegde deze 7 films nieuw toe afgelopen week

Check hier het nieuwe aanbod.

7 films werden deze week nieuw toegevoegd aan het aanbod van streamingdienst Disney+. We zetten, zoals je inmiddels gewend bent van ons, het nieuwe aanbod voor je op een rij.

Beyond Infinity: Buzz and the Journey to Lightyear (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tony Kaplan
Ontdek de evolutie van Buzz Lightyear van speelgoed naar mens bij het maken van Pixar's Lightyear. Duik in de oorsprong en culturele impact van ieders favoriete Space Ranger, de kunst van het ontwerpen van een nieuwe 'menselijke Buzz' en de uitdagingen waarmee de Lightyear-crew onderweg te maken krijgt.

The Kardashians -- An ABC News Special (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Dave Hoffman | Cast: Robin Roberts, Linda Bell Blue, Leslie Bruce, Kelley L. Carter
Een reeks homevideo's en foto's geven een persoonlijke kijk in het leven van de familie Kardashian. Vijftien jaar lang keek Amerika toe hoe deze familie hun privéleven met het publiek deelde via reality-tv en zo beroemdheid een nieuwe definitie gaf, nieuwe normen stelde voor schoonheid, en de popcultuur domineerde.

Sommersby (1993)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Amiel | Cast: Richard Gere, Jodie Foster, Bill Pullman, James Earl Jones
Lang na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog keert Sommersby terug naar huis. Aanvankelijk wantrouwen zowel zijn vrouw als dorpsgenoten hem omdat zijn karakter zo veranderd is. Ze draaien echter bij als zijn tabaksplantage geld op gaat leveren. Maar de idylle is geen lang leven beschoren.

High anxiety (1977)
Bekijk de afbeeldingRegie: Mel Brooks | Cast: Mel Brooks, Madeline Kahn, Cloris Leachman, Harvey Korman
Dr. Richard Thorndyke arriveert op het psychoneurotic Institute voor erg,.. Erg,.. ERG.. zenuwachtige mensen! Mensen die te nerveus zijn om nieuwe dingen te ontdekken die zich rondom hen afspelen. Wanneer Dr. Thorndyke erbij gelapt wordt voor moord wordt hij geconfronteerd met zijn eigen psychiatrische conditie, "high anxiety". Toch moet hij proberen zijn naam te zuiveren. Een eerbetoon aan de films van Alfred Hitchcock.

Plan B (2009)
Bekijk de afbeeldingRegie: Marco Berger | Cast: Manuel Vignau, Lucas Ferraro, Mercedes Quinteros, Damián Canduci
Bruno, door zijn vriendinnetje gedumpt, wil haar terug. Als modern meisje wil ze best nog wel eens met Bruno, maar ze blijft mooi bij haar nieuwe vriend Pablo. Dus broedt Bruno op een plan om Pablo het veld te doen ruimen. Maar door toeval krijgt Bruno een geheel nieuwe mogelijkheid aangereikt. Hij noemt dit Plan B. Hij moet hiervoor aanpappen met Pablo, zich voordoen als zijn beste vriend. Maar Plan B leidt ertoe dat Bruno's hetero geaardheid in twijfel wordt getrokken.

Entrapment (1999)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jon Amiel | Cast: Sean Connery, Catherine Zeta-Jones, Ving Rhames, Will Patton
De legendarische en beruchte meesterdief Mac MacDougal reist de hele wereld af met de doelstelling zoveel mogelijk kunstwerken te stelen. Hij verkeert in de beste kringen en logeert in de duurste hotels. Kortom overal waar geld is daar vindt je ook Mac. Echter een undercover verzekeringsagente heeft hem in de smiezen en doet zich bij Mac voor als meesterdievegge.

A Cure for Wellness (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Gore Verbinski | Cast: Dane DeHaan, Jason Isaacs, Mia Goth, Ivo Nandi
Een ambitieuze jonge medewerker wordt naar een idyllisch, maar mysterieus wellness centrum op een afgelegen locatie in de Zwitserse Alpen gestuurd om daar de CEO van het bedrijf op te pikken. Maar al snel begint hij te vermoeden dat de miraculeuze behandelingen die het resort aanbiedt, niet zijn wat ze lijken.

NieuwsFilm

meest populair