Gigantisch afgevallen Rebel Wilson heeft nieuwe relatie met bekende vrouw

Gigantisch afgevallen Rebel Wilson heeft nieuwe relatie met bekende vrouw

De actrice deelt een foto van het verliefde paar samen.

Rebel Wilson komt de laatste paar maanden wel vaker in het nieuws, aangezien de actrice tientallen kilo's is afgevallen en er nu volledig anders uitziet. Nu deelt ze opnieuw een bericht met de wereld, aangezien ze namelijk een nieuwe partner heeft, al is het deze keer een vriendin.

De actrice postte het volgende bericht op Instagram: "Ik zocht een Disney prins, maar ik had gewoon een Disney prinses nodig". De Australische Wilon, o.a. bekend van de Pitch Perfect-films, is namelijk smoorverliefd op haar nieuwe partner en vriendin, Ramona Agruma, een bekende ontwerpster. Dat wordt wel duidelijk uit het onderstaande bericht.

Kiekje
De 42-jarige actrice deelde het volgende kiekje met haar 11 miljoen Instagram-volgers, waarzin ze samen met Agruma te zien is. Binnen de kortste keren verzamelde de foto meer dan 1 miljoen likes. Bekijk de foto hieronder.



Wilson, die voor zover bekend alleen relaties had met mannen heeft gehad, zette vorig jaar nog een punt achter haar relatie met ondernemer Jacob Busch. Onlangs liet ze al weten dat ze een nieuwe relatie heeft. Ze zei dan wel niet met wie, maar wel dat ze diegene had ontmoet via een vriend.

Zo zei zij nog niet zo heel lang geleden mysterieus: "Er was meteen een goede klik. We spraken elkaar veel via de telefoon, weken voordat we elkaar ontmoetten. Dat was een goede manier om elkaar te leren kennen. Het was een beetje ouderwets, maar wel heel romantisch".

NieuwsFilm

meest populair