Foto's: Harry Styles heeft hoofdrol in R-rated 'My Policeman'

Foto's: Harry Styles heeft hoofdrol in R-rated 'My Policeman'

De zanger heeft dit keer wel een grote rol.

De eerste officiële foto's zijn vrijgegeven uit de R-rated dramafilm My Policeman van Amazon Studios. De hoofdrol is voor niemand minder dan Harry Styles (Eternals, Dunkirk.

De film toont een verhaal over verboden liefde en veranderende sociale conventies. Het verhaal volgt drie jonge mensen in het Groot-Brittannië van de jaren vijftig: een getrouwde en in de kast zittende homoseksuele politieagent Tom (Styles), zijn vrouw en lerares Marion (Emma Corrin) en museumconservator Patrick (David Dawson) met wie Tom een affaire heeft.

Styles in My Policeman
Tom (Linus Roache), Marion (Gina McKee) en Patrick (Rupert Everett) uit de jaren negentig worstelen nog steeds met hun verlangen en spijt, maar nu hebben ze nog een laatste kans om de schade uit het verleden te herstellen.

Michael Grandage (Genius, 2016) regisseert naar een scenario van Ron Nyswaner en het verhaal is gebaseerd op het boek van Bethan Roberts.

My Policeman zal in oktober in de bioscoop (waarschijnlijk ook in Nederland) verschijnen voordat de film op 4 november beschikbaar is om te streamen op Prime Video.



NieuwsFilm

meest populair