Deze mislukte grap van Chris Pratt kostte hem bijna het leven

Deze mislukte grap van Chris Pratt kostte hem bijna het leven

De acteur is grappig, maar dit was niet erg lollig...

Chris Pratt, bekend van o.a. diverse Marvel-films, staat bekend als een grappenmaker. Hij wordt door zijn collega's beschreven als een humoristische man, maar een van zijn recente grappen liep bijna verkeerd af.

De acteur was recentelijk te gast bij de 'The Tonight Show' van Jimmy Kimmel, waar hij had het over een van zijn grappen tijdens de opnames van Terminal List , al was het niet zijn slimste actie...

Reactie
Zo begint Pratt: "Het gaat om een scène waarin mijn personage, James Reece, verstrikt raakt in een modderstroom. In een scène word ik, als het ware, levend begraven. Dus ik lig in een hoek van ongeveer 45 graden, tot aan mijn hoofd in de aarde begraven en wat ze gaan doen is me met aarde bedekken".

"Ze gaven me een rietje, waardoor ik moest ademen. Toen kwam een graafmachine me helemaal te bedekken in vuil. Dat was 'de opdracht': ik moest naar buiten zien te kruipen ".

Grapje
De ster dacht toen dat het grappig zou zijn om ongeveer 30 seconden niet te bewegen en dan onder het vuil uit te barsten, maar dat liep niet helemaal zoals verwacht...

"Wat ik me niet realiseerde na 30 seconden niet te bewegen is dat ik eigenlijk helemaal niet kon bewegen" gaat Pratt verder. "Ik kon alleen mijn rechterhand bewegen, dus ik kreeg het behoorlijk benauwd. Het duurde anderhalve minuut voordat ik uiteindelijk los kwam. Ik hoestte me dan ook een ongeluk".

Aanwezige collega's hadden veel lof voor zijn acteerwerk. Zo vervolgt Pratt: "Mensen kwamen naar me toe en zeggen: 'Kerel, dat was een van de beste acteerprestaties die ik ooit heb gezien!' En ik dacht: 'Ja, dit was geen acteren meer, ik bleef bijna dood hier!'".

NieuwsFilm

meest populair