Is dit enorme Star Wars-billboard met Darth Vader het allergaafste billboard ooit?

Is dit enorme Star Wars-billboard met Darth Vader het allergaafste billboard ooit?

Darth Vader heeft eindelijk 'the high ground'!

Grote projecten moeten elke keer weer goede reclames bedenken. Waar blockbusters vooral mee kunnen sporen zijn indrukwekkende mega billboards, maar dit recente Star Wars-billboard staat toch wel echt op de eerste plaats.

Enkele maanden geleden verscheen er nog een gaaf Morbius 3D-billboard, waarin Jared Leto's vampier als het ware door de poster 'scheurt' en schreeuwt naar de voetgangers onder hem. Het recente The Batman-billboard was echter nog specialer.

Baas boven baas
Het gaat hier niet om een 3D billboard, maar dat maakt het niet minder speciaal. Warner Bros kwam in Duitsland met een heel eng bord, waarop een van de slachtoffers van The Riddler, dé grote villain in Matt Reeves' The Batman is opgehangen. Mocht je dit gemist hebben, deze is hier nog te zien.

Er is echter altijd baas boven baas en menig filmfanaat zal toch wel zeggen dat het onderstaande billboard toch wel echt de gaafste is. Dit gigantische bord hangt in de New York Times Square en werd recentelijk op Reddit gedeeld. Binnen de kortste keren stond het bericht op meer dan 80.000 likes.

Star Wars
Disney heeft een van de meest bezochte en bekendste plekken ter wereld uitgekozen om een goede reclame voor hun nieuwste Disney+ serie te maken, namelijk Obi-Wan Kenobi. Niet alleen kroop Ewan McGregor voor de serie opnieuw in de huid van zijn geliefde Star Wars-personage, ook Hayden Christensen keerde wederom terug als de iconische Darth Vader. Laatstgenoemde is de ster van dit billboard.

Bekijk het zeer indrukwekkende billboard hieronder!



NieuwsFilm

meest populair