Marvel-actrice Sydney Sweeney in micro klein topje op Insta-foto's

Marvel-actrice Sydney Sweeney in micro klein topje op Insta-foto's

De actrice uit Euphoria binnenkort in Madame Web te zien.

Actrice en celeb Sydney Sweeney is misschien nog niet de bekendste actrice in Nederland, maar ze wist vooral door haar rollen in The White Lotus en Euphoria heel wat volgers op Instagram te krijgen. Ze staat inmiddels op 13,2 miljoen.

De blondine, geboren in Spokane te Washington, acteert overigens al een flinke tijd. Als tiener had ze haar eerste rol in ZMD: Zombies of Mass Destruction uit 2009. Via heel wat rollen belandde ze in 2018 in de serie The Handmaid's Tale.

Daarna dook ze op in Tarantino's Once Upon a Time... in Hollywood en de Prims Video-horrorfilm Nocturne. Recent werd duidelijk dat ze een rol heeft bemachtigd in Madame Web, een van de volgende films in Sony's Spider-Man Universe.

Flink opvallend op Insta
Tijdens de MTV Movie & TV Awards was Sydney ook aanwezig. De actrice was genomineerd voor Beste rol in een tv-serie. Ze won de prijs niet, maar de serie won wel vier prijzen.

"Bedankt aan alle geweldige fans die deze avond onvergetelijk hebben gemaakt! ❤️ jullie allemaal!" schrijft ze bij een foto in een wel erg klein topje.


De 24 jarige Sydney Sweeney zien? Check dan de foto's hier en hier op haar Instargram.


NieuwsFilm

meest populair