Emotionele Johnny Depp bedankt fans met persoonlijk bericht

Emotionele Johnny Depp bedankt fans met persoonlijk bericht

De geplaagde acteur wil vast weer snel grote rollen bemachtigen.

De afgelopen jaren werd Johnny Depp beschuldigd van huiselijk geweld tegen zijn ex-vrouw Amber Heard. Een Britse rechter vond dat er genoeg bewijs was, maar in een recent onderling gevecht in de rechtszaal kwam Depp als winnaar uit de bus.

De acteur zag vele filmrollen aan zijn neus voorbijgaan en hij was niet meer welkom bij de derde Fantastic Beasts-film. Hij werd vervangen. Ook Disney zou de acteur niet meer terug willen voor Pirates of the Caribbean.

De acteur komt nu met een persoonlijke boodschap aan zijn fans. Uiteraard hoopt de acteur de rit weer op te pakken. De rechtszaken hebben ongetwijfeld vele miljoenen gekost.

Persoonlijke boodschap van Johnny Depp
"Aan al mijn meest dierbare, loyale en onwankelbare supporters. We zijn overal samen geweest, we hebben alles samen gezien. We hebben samen dezelfde weg bewandeld. We hebben samen het juiste gedaan, allemaal omdat je erom geeft," schrijft Depp op Instagram.

"En nu gaan we allemaal samen verder. Jullie zijn, zoals altijd, mijn werkgevers en nogmaals, ik kan niet anders dan dank je zeggen. Dus dankjewel. Mijn liefde en respect, JD," sluit hij af.



NieuwsFilm

meest populair