Eerste blik op 'Rebel Moon' van Zack Snyder

Eerste blik op 'Rebel Moon' van Zack Snyder

Gave blik op bruut personage.

Als onderdeel van Netflix' Geeked Week-show gaf de streaminggigant fans een eerste blik op Rebel Moon, de op Star Wars geïnspireerde en aanstaande film van Man of Steel-regisseur Zack Snyder.

De filmmaker plaatste eerder deze week al een tweet die de fans enthousiast maakte voor wat er zou gaan komen. Nu hebben we een glimp op het langverwachte scifi-epos. We zien in onderstaande korte video een make-up test van een onbekend, dreigend personage.

Schurk uit Rebel Moon?
Op de door Snyder gedeelde video zien we een alien met een vrouwelijk figuur met enorme hoorns. De actrice is omgeven door rook en rood licht, wat de scène een dreigend gevoel geeft. Zou het een van de schurken zijn?

Sofia Boutella (Kingsman: The Secret Service, The Mummy) heeft de hoofdrol en er komen ook rollen van acteurs als Charlie Hunnam, Djimon Hounsou, Jena Malone en Ray Fisher.

Rebel Moon komt na Snyders Army of the Dead, de film die niet alleen een enorme hit was voor Netflix, maar ook zijn eigen franchise heeft voortgebracht. Rebel Moon moet een grote scifi-wereld voor Netflix lanceren.



NieuwsFilm

meest populair