'Face/Off 2' wordt een direct vervolg mét Nicolas Cage!

'Face/Off 2' wordt een direct vervolg mét Nicolas Cage!

Volgens regisseur Adam Wingard komt de productie van de sequel steeds dichterbij.

Wanneer oude filmtitels een nieuw leven krijgen, is het tegenwoordig lastig om te bepalen of het gaat over een remake, reboot of een direct vervolg. De nieuwe Face/Off-film waar regisseur Adam Wingard aan werkt is daar een goed voorbeeld van.

Wingard neemt nu echter alle twijfel weg door aan te geven dat het "absoluut een vervolg" betreft op de film van John Woo uit 1997. Dit komt overeen met eerder commentaar van de regisseur over het project, maar soms blijken sequels simpelweg 'spirituele reboots' te zijn die mooi verpakt worden.

Cage terug van weggeweest
Wingard maakte nu tijdens een gesprek met Empire duidelijk dat het verhaal dat hij momenteel schrijft met Simon Barrett een voortzetting wordt van de eerste film. Belangrijker nog is dat in elk geval Nicolas Cage betrokken zal zijn bij de film. En daar zei Wingard het volgende over:

"Cage heeft een geweldige opleving. Zelfs voordat Pig uitkwam, zagen we dit als een Nicolas Cage-film. En nu is dat helemaal een logische stap. Een paar jaar geleden zou een studio liever een jonge, verse acteur gewild hebben. Maar Nicolas Cage is nu gewoon weer een van de populairste acteurs in Hollywood."

Het is nog onduidelijk wanneer Face/Off 2 (of wat de titel ook wordt) moet verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair