Neve Campbell niet terug voor horror-sequel 'Scream 6'

Neve Campbell niet terug voor horror-sequel 'Scream 6'

Goodbye.... Sidney!

In navolging op de aankondiging dat er dit jaar nog een zesde Scream-film wordt gemaakt, werd al snel gespeculeerd over welke 'oude' castleden we zullen zien terugkeren. En daar is nu een teleurstellend nieuwtje over te melden.

Neve Campbell, die naast Ghostface geldt als het gezicht van de franchise, heeft namelijk via verschillende kanalen laten weten dat ze niet mee zal doen. Dat zou met name te maken hebben met een meningsverschil over de hoeveelheid geld die ze voor de rol zou krijgen. Een bedrag dat volgens de actrice niet eerlijk zou zijn...

Goodbye Sidney
Wat dit betekent voor Scream 6 is nog onduidelijk, maar de film staat vooralsnog gepland voor een release op 31 maart 2023.

Het nieuwste deel in de horror-franchise zou zich richten op vier personen die de moorden van Ghostface hebben overleefd en Woodsboro verlaten om een nieuw leven te beginnen.

De grootste onthulling over deel 6 is tot nu toe dat Hayden Panettiere zal terugkeren als het fanfavoriete personage Kirby. Zij werd geïntroduceerd in deel 4, maar ook aangevallen door Ghostface. Nergens in de film werd echter bevestigd dat Kirby dood was, en fans hebben dan ook jaren gespeculeerd over haar wel en wee.

NieuwsFilm

meest populair