#MeToo getroffen Louis C.K. keert na jarenlange stilte terug met nieuwe film

#MeToo getroffen Louis C.K. keert na jarenlange stilte terug met nieuwe film

'The Fourth of July' komt (hoe kan het ook anders) volgende maand uit.

Héél wat bekendheden zijn niet langer welkom in Hollywood na het #MeToo gebeuren. Zo zijn acteurs als o.a. Kevin Spacey, James Franco en Armie Hammer eigenlijk niet meer te zien. Louis C.K. behoort ook tot deze groep, maar hij maakt nu wel zijn comeback.

Een lange tijd is het stil geweest rondom de acteur, eveneens een komiek. Zo zou hij in 2017 de film I Love You, Daddy maken. Hij had behoorlijk veel aan dit project gewerkt, aangezien hij niet alleen de hoofdrol op zich zou nemen, maar hij was ook de schrijver, producent én regisseur.

Toch niet
Het mocht echter niet zou zijn. Tijdens de maanden voor de geplande release beschuldigden meerdere vrouwelijke komieken Louis van seksueel grensoverschrijdend gedrag. Een tijd lang hield hij zich stil, maar toen hij de feiten toe gaf werd de film meteen geschrapt.

Nu, vijf jaar later, is hij toch terug met weer een nieuwe film, genaamd Fourth of July. Het verhaal gaat over een jazzmuzikant, die herstellende is van een alcoholprobleem. Op Independence Day besluit hij zijn familie opnieuw te treffen, maar geheel vlekkeloos verloopt dit niet.

Druk
Louis heeft weer veel tijd en energie in het project gestoken, aangezien hij niet alleen optrad als regisseur, maar ook als de scenarist en zelf speelt hij ook een rol in de film. Fourth of July zal volgende maand in Amerika uitkomen. Hieronder is de trailer te zien.



NieuwsFilm

meest populair