Amber Heard accepteert verlies rechtszaak tegen Johnny Depp niet?

Amber Heard accepteert verlies rechtszaak tegen Johnny Depp niet?

Haar advocate zegt dat het nog niet gedaan is...

De rechtszaak Johnny Depp v Amber Heard zit erop. De Aquaman-actrice heeft verloren, maar ze wil het hier niet bij laten. Haar advocate, Elaine Bredehoft, zegt nu namelijk dat er een goede kans is dat Heard in beroep gaat tegen het vonnis.

Na twee dagen delibereren kwamen de zeven juryleden tot een besluit. Depp won de rechtszaak, aangezien er maar weinig waarde werd gehecht aan het verhaal van Heard. Ook al moet Depp Heard 2 miljoen betalen, de jury wees de Pirates of the Caribbean-acteur maar liefst een schadevergoeding van 15 miljoen dollar toe.

Niet voorbij
Heard wil het hier echter niet bij laten. Toen Bredehoft werd gevraagd of de 36-jarige actrice in beroep wil gaan was ze overduidelijk: "Oh absoluut! Er is een aantal uitstekende redenen voor om dat te doen".

"Zo lijkt het er bijvoorbeeld op dat de jury beïnvloed was door de media. Ik denk dan ook dat er veel invloeden waren die buiten onze controle lagen. Hoewel de jury herhaaldelijk werd gevraagd om niets over de zaak te lezen, zijn dat ook gewoon personen die sociale media hebben. Hoe kunnen ze dan niet beïnvloed zijn?"

Tactiek
Bredehoft wijst er eveneens op dat Depp in 2020 een zaak tegen The Sun had aangespannen, aangezien hij door het roddelblad een vrouwenmishandelaar werd genoemd. De acteur verloor de zaak echter, omdat de rechter toen nog oordeelde dat het geweld van Depp tegen Heard wel grotendeels was bewezen.

Volgens Brendehoft hebben zijn advocaten hiervan geleerd: "Ze dachten: we moeten Amber demoniseren en dit bewijs uit de zaak zien te houden. Op die manier hebben ze de jury in verwarring gebracht. Maar wij zullen het hier niet bij laten..."

NieuwsFilm

meest populair