'Transformers'-heldin pakt rol in nieuwe Marvel-film

'Transformers'-heldin pakt rol in nieuwe Marvel-film

Isabela Merced naast Dakota Johnson.

Sony Pictures blijft nieuwe namen aantrekken voor de aankomende Madame Web-film. De nieuwste toevoeging aan het (tot nu toe) volledig vrouwelijke ensemble is Isabela Merced.

Er zijn geen details over haar rol gegeven, maar de 20-jarige Transformers: The Last Knight-actrice zal Dakota Johnson vergezellen. Zij speelt de titelrol, samen met Euphoria-talent Sydney Sweeney en Ghostbusters: Afterlife's Celeste O'Connor.

Gebaseerd op de Marvel Comics-serie van Denny O'Neil en John Romita Jr. wordt deze nieuwste Sony's Spider-Man Universe-film ontwikkeld als een oorsprongsverhaal voor de helderziende held "wier paranormale gaven haar in staat stelt om in de 'Spider-world' te kijken."

Madame Web-film
Verder is er heel weinig onthuld over het project, maar Deadline meldt wel dat de film "in iets anders zou kunnen veranderen" dan de verhalen in de comics, door dat "Madame Web nooit actief tegen schurken heeft gevochten".

Naast de meest recente Transformers-film is Merced ook te zien geweest in Sicario: Day of the Soldier en Instant Family. Ze speelde ook de titelrol in Dora and the Lost City of Gold.

SJ Clarkson (The Defenders) regisseert op basis van een scenario van Morbius-schrijvers Matt Sazama en Burk Sharpless. Madame Web kreeg onlangs een officiële releasedatum en zal op 7 juli 2023 in de bioscoop verschijnen.

NieuwsFilm

meest populair