Jada Pinkett Smith laat zich eindelijk uit over hét beruchte Oscarmoment

Jada Pinkett Smith laat zich eindelijk uit over hét beruchte Oscarmoment

De actrice reageert na een wekenlange stilte.

Eigenlijk heeft niemand het meer over de Oscar winnaars, maar wel wordt er nog steeds gesproken over het beruchte Will Smith incident, toen de acteur Chris Rock een klap gaf toen de komiek een grapje maakte over Jada Pinkett Smith. Laatstgenoemde reageert nu voor de eerste keer zelf ook op het incident.

De 50-jarige actrice was uitgenodigd voor een Red Table Talk aflevering, waarin ze het heeft over alopecia, een ziekte die haaruitval tot gevolg kan hebben: "Vanwege mijn gezondheid en wat er is gebeurd bij de Oscars hebben duizenden mensen contact met me opgenomen. Ik wil het er nu dan ook eens even over hebben".

Rust
Zo hoopt Jada dat haar man en Rock de ruzie bijleggen: "Ik hoop dat deze twee intelligente en slimme mannen hier beiden van kunnen helen, het er samen over kunnen hebben en het goed maken. Als je ziet hoe het er vandaag de dag in de wereld aan toe gaat dan hebben we ze beiden nodig".

"We moeten elkaar steunen, we moeten elkaar allemaal een hart onder de riem steken. En dat is ook wat ik voor Will wil doen. Will en ik blijven doen wat we de afgelopen 28 jaar al hebben gedaan en dat is er voor elkaar zijn en samen blijven groeien en blijven leren".

Blij
Hoewel dit de eerste keer is dat Jada Pinkett Smith zich zelf uitlaat over het incident, postte ze wel al eerder een kort bericht op haar Instagram-pagina. Wel zei een bron dat Jada 'blij was dat Will voor haar opkwam', aangezien ze 'was gekwetst door de opmerkingen van Chris Rock'.

NieuwsFilm

meest populair