Deze 3 topfilms kan je vanaf deze week zien op HBO Max en Netflix

Deze 3 topfilms kan je vanaf deze week zien op HBO Max en Netflix

Het is geen topweek.

Drie films, niet vijf. Zoveel kunnen we er deze week alvast aankondigen in ons weekoverzicht. Helaas geen titels van Disney+ en slechts 1 film van HBO Max. Verder hebben we twee films die op Netflix verschijnen. Kortom: een wat matig weekje.

Overigens is dit voor het eerst in 42 weken dat we geen 5 tips kunnen geven. Volgende week vermoedelijk weer beter!

Hustle (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Jeremiah Zagar | Cast: Ben Foster, Adam Sandler, Robert Duvall, Queen Latifah | Releasedatum: 8 juni op NETFLIX
Een basketbalscout wordt onterecht ontslagen. In het buitenland stuit hij op een jonge, getalenteerde basketballer die een woelig verleden kent. Zonder toestemming van zijn team reist de scout met de jongen naar de Verenigde Staten terug. Samen krijgen ze een kans om te bewijzen dat ze het in zich hebben om het tot in de hoogste competitie te schoppen.

The Janes (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tia Lessin, Emma Pildes | Releasedatum: 9 juni op HBO Max
In het voorjaar van 1972 deed de politie een inval in een appartement in Zuid-Chicago, waar zeven vrouwen die deel uitmaakten van een clandestien netwerk werden gearresteerd. Met behulp van codenamen, geheime identiteiten en safe houses om zichzelf en hun werk te beschermen, hadden de beschuldigden een ondergronds netwerk gebouwd voor vrouwen die op zoek waren naar veilige, betaalbare, illegale abortussen. Ze noemden zichzelf 'Jane'.

Trees of Peace (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Alanna Brown | Cast: Eliane Umuhire, Charmaine Bingwa, Ella Cannon, Bola Koleosho | Releasedatum: 10 juni op NETFLIX
Rwanda, 1994. De vier vrouwen Annick, Jeanette, Peyton en Mutesi verschuilen zich in een ondergrondse ruimte onder de keukenvloer als er een bloedbad plaatsvindt. Opgesloten en geïsoleerd proberen ze hoopvol te blijven terwijl ze naar afschuwelijke geluiden luisteren. De uren veranderen in dagen en de dagen in weken. De vrouwen met verschillende achtergronden en geloofsovertuigingen moeten zowel fysiek als mentaal op elkaar leunen om levend aan deze verschrikking te ontsnappen.

NieuwsFilm

meest populair