Princess Leia op opvallende wijze terug in 'Star Wars'

Princess Leia op opvallende wijze terug in 'Star Wars'

Maar anders dan dat je denkt.

Het personage Princess Leia werd in meerdere Star Wars-films gespeeld door actrice Carrie Fisher. Zij overleed in 2016 in een periode waarin ze de Star Wars-vervolgtrilogie opnam voor Lucasfilm en Disney. Haar personage Leia zal echter nooit verdwijnen.

Hieronder volgen SPOILERS voor de Star Wars-series op Disney+!


Het mag ondertussen duidelijk zijn dat in Star Wars niemand echt dood gaat. Vele grote personages worden teruggehaald en nu is dat ook het geval met Princess Leia. In de serie Obi-Wan Kenobi is ze weer te zien.

Die serie speelt zich af in de jonge jaren van Luke Skywalker, die top op heden nog niet echt te zien is geweest. Zijn zus Leia duikt wel heel wat keren op en wordt een belangrijke onderdeel van een missie van Ewan McGregors personage.

Jonge Leia
We zien hoe de jonge Princess Leia, geadopteerd door Senator Bail Organa, wordt ontvoerd door de Third Sister, alias Reva Sevander (Moses Ingram). Na de eerste twee afleveringen zijn Leia en Obi-Wan Kenobi op de vlucht.

Hieronder een poster van de jonge Leia, gespeeld door de 9 jarige Vivien Lyra Blair (We Can Be Heroes, Bird Box).

Bekijk de afbeelding
Foto's van Princess Leia
En hieronder ook een aantal foto's uit de eerste twee afleveringen van Obi-Wan Kenobi, met enkele daarvan met Princess Leia. Sinds vandaag staat de derde aflevering "Part III" van regisseur Deborah Chow op Disney+.



NieuwsFilm

meest populair