3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

3 geweldige films die je NU op Netflix en andere streamingdiensten kijkt

Dit zijn onze filmtips voor vanavond.

Zin in een filmpje vanavond? FilmTotaal heeft vandaag weer drie leuke en interessante aanraders voor je op een rijtje gezet!

No Time to Die (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Cary Fukunaga | Cast: Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, e.a. | Te zien op: Prime Video
James Bond leidt een rustig bestaan op Jamaica. Maar dan staat zijn oude vriend en CIA-agent Felix Leiter op de stoep. Hij heeft Bonds hulp nodig om een ontvoerde wetenschapper te bevrijden. Deze missie blijkt veel gevaarlijker dan verwacht en leidt Bond op het spoor van een geheimzinnige schurk. Deze blijkt gewapend te zijn met gevaarlijke nieuwe technologie.

Ready Player One (2018)
Bekijk de afbeeldingRegie: Steven Spielberg | Cast: Tye Sheridan, Olivia Cooke, Ben Mendelsohn, e.a. | Te zien op: HBO Max
De geïsoleerde tiener Wade Watts ontsnapt aan zijn saaie bestaan door in te loggen op OASIS, een virtuele wereld waarin haast alles mogelijk is. De ontwerper van OASIS is onlangs overleden en heeft een competitie uitschreven: de speler die als eerste de drie verstopte sleutels vindt, erft zijn bedrijf en fortuin. En natuurlijk doet Wade ook mee.

De Slag om de Schelde (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Matthijs van Heijningen jr. | Cast: Gijs Blom, Susan Radder, Tom Felton, e.a. | Te zien op: Netflix
De Britse zweefpiloot Willem Sinclair stort tijdens een vlucht boven Zeeland neer. Teuntje Visser komt in verzet wanneer haar broer door de nazi's wordt gearresteerd. De nazi Marinus van Staveren raakt gewond aan het front en wordt terug naar huis gestuurd. In het najaar van 1944 raken de levens van deze drie personen met elkaar verweven tijdens de Slag om de Schelde.



Lees ook:



NieuwsFilm

meest populair