Dit nieuwe personage zit 100% in 'Sonic the Hedgehog 3'

Dit nieuwe personage zit 100% in 'Sonic the Hedgehog 3'

De scenaristen van de film-franchise onthullen welke games ze als inspiratie gebruiken voor het derde deel.

Na het succes van Sonic the Hedgehog 2, hebben de scenaristen van de films een en ander losgelaten over het derde deel, dat waarschijnlijk zeer snel gemaakt zal worden.

De films, die worden aangevoerd door Ben Schwartz als Sonic en Jim Carrey als schurk Dr. Eggman, kregen redelijk goede kritieken, maar waren bij de bioscoopgangers mateloos populair. De tweede film had zelfs het hoogste openingsweekend ooit in de VS voor een gameverfilming en gezamenlijk zijn de films tot nu toe goed voor een wereldwijde opbrengst van ruim 705 miljoen dollar. Logisch dan ook dat er een derde deel komt!

Nu Sonic the Hedgehog 2 naar verschillende digitale platformen en streamingdienst Paramount+ komt, lieten schrijvers Pat Casey en Josh Miller een en ander los over het geplande derde deel tijdens een recente Comic-Con. En Shadow the Hedgehog, die we al eventjes tijdens de credits van deel 2 zagen, is zeker van de partij:

"Het is duidelijk een feit dat Shadow vanaf nu onderdeel van de franchise zal zijn. Ik denk ook niet dat we iets weggeven als we zeggen dat we elementen uit Sonic Adventure 2 en spinoff-game Shadow the Hedgehog in het verhaal van deel 3 willen verwerken."

Het is nog onduidelijk wanneer Sonic the Hedgehog 3 de bioscopen moet bereiken.

NieuwsFilm

meest populair