Toekomstige 'Star Wars'-films duiken in de tijd ná de sequelfilms

Toekomstige 'Star Wars'-films duiken in de tijd ná de sequelfilms

Dat is interessant!

Lucasfilm-baas Kathleen Kennedy kwam in een nieuw interview met een interessante update over de toekomst van de Star Wars-films.

Sinds de release van Star Wars: The Rise of Skywalker is het stil wat films betreft. Er wordt gekeken naar de toekomst en de eerste daarvan wordt in december 2023 uitgebracht. Volgens Kennedy wordt dat een film met een heel nieuwe richting. Maar duidelijk is ook wanneer de nieuwe vervolgfilms zich af zullen spelen.

Star Wars-toekomst
"We bewegen verder dan de bestaande sequels, als we ons zo richten op de films," begon Kennedy tegenover Empire Magazine.

"Het sequel tijdperk is voor ons duidelijk iets waar we naar kijken wat de films betreft, en hoe ver we daar aan voorbij gaan. Daar concentreren we ons heel sterk op, op dit moment."

Kennedy vertelde vrijwel niets over de eerstvolgende film, maar wilde wel vertellen dat regisseurs die zich voegen bij de Star Wars-franchise, "voor drie, vier of vijf jaar" een contract aangaan. "Dat is wat het vraagt. Je kan niet gewoon een jaar binnenkomen, iets opnemen en dan weg gaan."

NieuwsFilm

meest populair