Liam Neeson keert terug in 'Star Wars' als Qui-Gon Jinn

Liam Neeson keert terug in 'Star Wars' als Qui-Gon Jinn

We horen hem in Star Wars: Tales of the Jedi.

Acteur Liam Neeson keert terug naar het Star Wars-universum. Tijdens Star Wars Celebration 2022 werd de animatieserie Star Wars: Tales of the Jedi onthuld. In deze serie keert Neeson terug voor de stem van zijn personage Qui-Gon Jinn.

Neeson speelde de rol voor het eerst in de film Star Wars: The Phantom Menace uit 1999 en sinds Disney+ heel wat Star Wars-series maakt, was het de vraag wanneer Neeson een rol zou opeisen.

Het personage zal in ten minste twee verschillende iteraties verschijnen, een volwassen versie ingesproken door Neeson en vervolgens een jongere versie van het personage, ingesproken door niemand minder dan Neeson's zoon.

De jongere versie van de uiteindelijke Jedi Master zal naast een jongere versie van Count Dooku verschijnen.

Star Wars: Tales of the Jedi
De animatieserie zal dit najaar debuteren en zal bestaan ​​uit korte films die zich afspelen over vele jaren. En er zullen heel wat bekende personages uit het Star Wars-universum te zien zijn, van de eerder genoemde Jedi tot Ahsoka Tano, Mace Windu en nog veel meer.

Dave Filoni is een van de breinen achter de serie, met zijn steeds groter wordende reeks Star Wars-projecten. De filmmaker werkt momenteel aan de live-action Ahsoka-serie van Lucasfilm.



NieuwsFilm

meest populair