Nieuwe 'Star Wars'-films nemen hier afstand van

Nieuwe 'Star Wars'-films nemen hier afstand van

Lucasfilm ziet het niet zitten om meer te doen met de vervolgtrilogie.

In december 2019 verscheen de laatste Star Wars-film in de bioscopen. Met Star Wars: The Rise of Skywalker werd er een soort van punt gezet achter de Skywalker Saga. Lucasfilm richt zich op een nieuw tijdperk.

"We nemen verder afstand van de bestaande vervolgfilms door te kijken naar de mogelijkheden die er zijn met de films," legde Lucasfilm-kopvrouw Kathleen Kennedy uit aan Empire Magazine.

"Het vervolgtijdperk is waar we veel over praten en dan over waar we naartoe gaan met onze films, en hoeveel afstand we nemen van vervolgtrilogie. Dat is waarop we ons nu concentreren," bekende Kennedy.

Meerdere Star Wars-films in de maak
Op dit moment zien we vooral veel Star Wars-series op Disney+ verschijnen en blijft het redelijk stil rond de bioscoopfilms. Er zijn meerdere films in de maak, met een film van Taika Waititi (Thor: Ragnarok) en Krysty Wilson-Cairns, die in 2023 moet verschijnen.

En dan is er het eerder voor 2023 aangekondigde Star Wars: Rogue Squadron van Patty Jenkins en ook Marvel Studios-baas Kevin Feige werkt aan een losstaande Star Wars-film.

NieuwsFilm

meest populair