Goed nieuws voor Nicolas Cage-fans!

Goed nieuws voor Nicolas Cage-fans!

National Treasure krijgt gewoon een derde film.

Ondanks het bijzonder lange wachten, staat producent Jerry Bruckheimer erop dat er een National Treasure-vervolg in de maak is.

Bruckheimer is een van de meest gevierde producenten in de filmgeschiedenis en hielp grote franchises als Top Gun, Bad Boys en Pirates of the Caribbean lanceren. Ook produceerde hij de eerste twee films in de National Treasure-franchise.

Derde National Treasure-film
Nicolas Cage voerde de cast van de National Treasure-films aan, als Benjamin Franklin Gates. Hij was de afstammeling van een familie van schatjagers die het land doorzoeken naar schatten die te maken hebben met historische figuren uit de Amerikaanse geschiedenis.

Hoewel de National Treasure-films gemengd ontvangen werden, waren het allebei hits aan de box office. Intussen wordt erover nagedacht om een derde film te maken en zijn de opnames bezig van een televisieserie.

Tijdens een AMA vertelde Bruckheimer op Reddit: "Absoluut," over een derde deel. "Ik hou van Nicolas, hij is een briljante acteur en we werken nu aan een script voor National Treasure."

Dat script is dan wel al enige jaren in de maak, want National Treasure 3 werd twee jaar geleden aangekondigd met Chris Bremner als scenarioschrijver.

NieuwsFilm

meest populair