Prime Video voegde 7 films nieuw toe! Dit zijn ze

Prime Video voegde 7 films nieuw toe! Dit zijn ze

Check hier al het nieuws op Prime Video.

Eindelijk was het weer eens iets minder rustig op Prime Video. Nog steeds stilte voor de storm, gezien het gigantische aantal Bond-films dat maandag debuteert, maar toch.

Emergency (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Carey Williams | Cast: RJ Cyler, Donald Watkins, Sebastian Chacon, Sabrina Carpenter
De briljante student Kunle wil met zijn ongedwongen beste vriend Sean de nacht van hun leven beleven. Ze zijn vastbesloten om de eerste Afro-Amerikaanse studenten te zijn die elk studentenfeestje aandoen. Dit plan valt in duigen wanneer ze tijdens een tussenstop bij hen thuis op een bewusteloos meisje stuiten. Kunle, Sean en hun kamergenoot Carlos proberen zich uit deze situatie te redden.

Gianluca Vacchi - Mucho Más (2022)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tommaso Deboni | Cast: Gianluca Vacchi, Sharon Fonseca, Flavio Briatore, Carnage
Gianluca Vacchi is een influencer, zakenman en internationaal DJ, maar het succes van deze Italiaan, evenals zijn intieme sfeer, blijft nog steeds een mysterie. 'Gianluca Vacchi: Mucho Más' is een reis door de geheimen en zwakheden van een popster, een portret dat verder gaat dan roem, rijkdom en oneerbiedigheid, en de man achter de beroemdheid laat zien.

When Love Happens Again (2016)
Bekijk de afbeeldingRegie: Seyi Babatope | Cast: Weruche Opia, Oreka Godis, Enyinna Nwigwe, Udoka Oyeka
Mo is een ambitieuze evenementenplanner die haar eigen bedrijf is begonnen. Ze heeft net haar eerste klant binnengehaald: miljardair Lade Adenuga. Voor de opdracht reist ze van Nigeria naar Washington D.C. met haar beste vriendin Tseju. Lade is geen vreemde voor de paparazzi. Als hij en Mo samen gefotografeerd worden, gaan de geruchten rond dat ze een relatie hebben. Hierdoor vreest Mo's vriendje in Nigeria, Tobe, dat hij zijn vriendin zal verliezen. Hij besluit naar de Verenigde Staten te gaan om haar te verrassen en terug te winnen.

Journey to Self (2013)
Bekijk de afbeeldingRegie: Tope Oshin | Cast: Dakore Akande, Chris Attoh, Femi Brainard, Kalu Ikeagwu
Vier jeugdvrienden, Regina, Nse, Rume en Alex, krijgen het nieuws dat een andere oude vriend van hen, Uche, is overleden.

Wiper (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Julius K. Partor | Cast: Bethren, Romeo Horsefall, Uyai Ikpe-Etim, Dr. Virus
Een film die voorlicht over de nadelen van geweld door jongeren in Afrika. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

Volcano (2020)
Bekijk de afbeeldingRegie: Onesoul | Cast: Omini Aho, Bimbo Akintola, Rachel Edwards, Damilare Kuku
Een familiereünie loopt uit de hand wanneer het dienstmeisje dood wordt aangetroffen en bedreigingen van een onbekende moordenaar iedereen onder huisarrest plaatst. Ze zullen elkaars vuile geheimen moeten onthullen of één van hen sterft elke minuut.

Hotel on the Koppies (2021)
Bekijk de afbeeldingRegie: Charlie Vundla | Cast: Moopi Mothibeli, Zethu Dlomo, Celeste Khumalo, Cameron Scott
Jabu is een ambitieuze maar door demonen geplaagde auteur, die een plek in de jury van een filmfestival in Johannesburg accepteert om dichter bij zijn jonge zoon te kunnen zijn. Hij is al maanden clean en klust bij in het schrijfteam van de meest populaire Zuid-Afrikaanse soap. Roxanne is een internationaal doorbrekend filmmaker, worstelend met een ongewenste zwangerschap die in Zuid-Afrika niet legaal beëindigd mag worden.

NieuwsFilm

meest populair